Beste huurders/gebruikers/bezoekers van de accommodatie de Spil.

 

Zoals algemeen bekend zijn vanaf 25 september de nieuwe regels van kracht met betrekking tot de coronavirus.

  • De 1,5 meter afstand is niet meer verplicht.
  • Bij bezoek aan plekken, waar het drukker wordt, zoals café’s, restaurants en sportkantines is een coronatoegangsbewijs (afgekort CTB) verplicht.
  • Alle bezoekers van een eet- en drinkgelegenheid, dus ook de sportkantines, moeten vanaf 13 jaar verplicht een CTB laten zien. Behalve op het terras en bij het afhalen.

Wij willen onze huurders/gebruikers erop wijzen, dat per directe ingang  bij alle activiteiten, die plaatsvinden in de sportkantine van de Spil, de bezoekers verplicht een coronatoegangsbewijs moeten laten zien.

Tevens wijzen wij onze huurders/gebruikers erop, dat zij als gebruiker van onze sportkantine verantwoordelijk zijn voor de coronacheck ten aanzien van de bezoekers/gasten van hun activiteit.

Om een voorbeeld te noemen: op de zater- en zondagen, de borrel na afloop op donderdag, wanneer er voetbalwedstrijden en/of trainingen plaatsvinden, dan zal SVT afdeling voetbal de coronacheck moeten uitvoeren.

Indien er tijdens een activiteit als gevolg van nalatige controle een boete wordt uitgeschreven door welke instantie dan ook, dan ook dan is deze voor rekening van de huurder/gebruiker.

Het is geen populaire maatregel, maar genomen om te voorkomen, dat het aantal coronagevallen verder zal  stijgen en wellicht daardoor verdere en zwaardere maatregelen door het rijk zullen worden genomen.

 

Namens het bestuur van de stichting Sport en Welzijn Dorp Tynaarlo/de Spil

 

Arie Dallinga-voorzitter

Mail ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2024 Stichting Sport & Welzijn dorp Tynaarlo

or

Log in with your credentials

Forgot your details?