Het is goed om Tynaarlo breed te kijken naar het vrijwilligerswerk en onderlinge samenwerking te stimuleren. Of het nu gaat om sport, welzijn, cultuur of leefbaarheid: het draagt allemaal bij aan het woon- en leefplezier in ons dorp. In die zin werkt iedereen aan hetzelfde doel. Door voortbouwen op aanwezige talenten en capaciteiten kunnen we de lasten en lusten samen delen.  Tynaarlo is groots als het gaat om verenigingsleven en vrijwilligerswerk. Gelukkig zijn er veel mensen die zich inzetten voor dingen die ze leuk vinden om te doen of die ze belangrijk vinden. Maar vrijwilligers hebben we nooit genoeg. Hierdoor komt er nog onnodig veel werk op veelal dezelfde, bekende schouders terecht.

De Stichting Sport en Welzijn Dorp Tynaarlo wil daarom graag gebruik maken van de al bestaande structureren, dit betekent dat de Onderhoud- en kantinecommissie zijn ondergebracht bij het bestuur van de Stichting Sport en Welzijn Dorp Tynaarlo.

De Onderhoudscommissie:

Het onderhoud aan gebouwen en installaties wordt uitgevoerd door vakspecialisten en vrijwilligers. We zullen daarom op korte termijn een Onderhoudscommissie samenstellen die samen met de beheerder de benodigde werkzaamheden kunnen (laten) uitvoeren.

Beheerders voor de onderhoudscommissie zijn: Rene Dubois en Andries van der Hoek.

De Kantinecommissie:

De catering is de belangrijkste bron van inkomsten voor de Stichting. We willen graag voor een ieder de prijzen zo laag mogelijk houden en de gastvrijheid en service zo hoog mogelijk. Met onze nieuwe keuken, de BBQ’s en het terras kunnen wij voldoen aan de meeste wensen. Dit team heeft al meerdere jaren ervaring en is goed op elkaar ingespeeld. Ze zijn samen met de vrijwilligers een onmisbare schakel in de exploitatie van ons Multi Functionele Gebouw.

De Groencommissie:

Zoals een ieder kan zien ziet de accommodatie er altijd tiptop uit. Dat gaat uiteraard niet vanzelf. Hiervoor is een groep mannen verantwoordelijk. Iedere woensdag zijn deze heren de hele morgen bezig om alles op en rondom de accommodatie te onderhouden.

Het verzorgen van het groen, het hekwerk verzorgen, de reclameborden schoonhouden etc. Deze gezellige groep mannen is voor het dorp enorm waardevol. De groencommissie is onderdeel van de omni-sportvereniging.  Aanspreekpunt vanuit de Stichting richting groencommissie is Ellen Westerbeek.

Beheerder voor de kantine is Jan Hoogenberg :    beheerder@sportwelzijntynaarlo.nl of    0627008967

Mail ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2024 Stichting Sport & Welzijn dorp Tynaarlo

or

Log in with your credentials

Forgot your details?