Doe mee met Rabo ClubSupport!

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank beslis jij mee om ‘De Spil‘  dat steuntje in de rug te geven.

 

In 2020 hebben wij ook meegedaan en het ontvangen bedrag kunnen besteden aan o.a. verfraaiingen aan de ruimte richting de kleedkamers.

De gang naar de kleedkamers aankleden met foto’s, die op één of andere wijze te maken hebben met de sport en het plaatsen van tassenrekken voor de voetbaltassen. Door de corona was het nog niet mogelijk al deze plannen uit te voeren, maar ze staan nog op de agenda.

Ook dit jaar zijn er weer diverse wensen.

Gelukkig maken weer veel sporters gebruik van de sportkantine, maar inmiddels zijn ook diverse groepen en verenigingen, die voorheen elders hun activiteiten uitvoerden, bij ons in de Spil binnen gekomen, zoals biljarten, darten en de jeugdsoos om maar een paar te noemen.

Dat brengt soms andere sferen met zich mee en derhalve willen wij graag de bar verder aanpakken en ook het gedeelte boven de bar. Warmere kleuren voor de toegangsdeur en vervanging/uitbreiding van het meubilair.

Velen uit het dorp en directe omgeving weten de Spil en de sportvelden bijna blindelings te vinden, maar voor buitenstaanders is het niet altijd duidelijk.

Derhalve willen wij op de zuidgevel aan de parkeerplaatszijde de naam “De Spil” aanbrengen.

Uiteraard brengt dat extra kosten met zich mee en hebben wij ons derhalve aangemeld bij de RABO ClubSupport actie.

Als lid van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe kunt u op ons stemmen. Hoe meer stemmen wij krijgen des te hoger het bedrag wordt, dat de Rabobank ons uitkeert.

Stem daarom op onze doelen, zodat wij onze plannen in en aan de MFA de Spil verder kunnen uitwerken.

 

Je kunt stemmen vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober 2021.

Dit kunt u doen in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

 

 

Namens de Stichting Sport en Welzijn Dorp Tynaarlo hartelijk dank!!

Mail ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2024 Stichting Sport & Welzijn dorp Tynaarlo

or

Log in with your credentials

Forgot your details?