Van harte welkom bij het Multi Functionele Gebouw ‘De Spil’ van de Stichting Sport Welzijn dorp Tynaarlo.

De Stichting Sport Welzijn dorp Tynaarlo biedt aan veel verenigingen en organisaties uit het dorp onderdak. De accommodatie wordt o.a. gebruikt door de voetbalvereniging SV Tynaarlo, diverse kaartclubs, diverse verenigingen voor vergaderingen en/of activiteiten en een muziekband.

Naast de sportvelden beschikt het gebouw over 6 prachtige kleedkamers een vergaderruimte ( 25 m2 ), een ruime multi functionele ruimte / kantine (100 m2). Huurders kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die het gebouw biedt. Zo bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van presentatie schermen, kantine met terras, de voetbalvelden incl. verlichting en douches . Qua catering maken wij graag met de huurders afspraken op maat. Ook uw vereniging of organisatie kan gebruik maken van de vele mogelijkheden die de stichting biedt. Het stichting verhuurt ruimtes per dagdeel (ochtend, middag, avond) en hanteert hiervoor een tarief.

Wij zorgen voor de inrichting van de verhuurde accommodatie en voor het schoonhouden, verwarmen, verlichten, beveiligen en onderhoud van de accommodatie. U kunt in overleg gebruik maken van faciliteiten zoals sport- en spelmaterialen, videoschermen, geluidsapparatuur, keukenapparatuur en douches.

Voor  aanmelden als gebruiker voor één van de ruimtes, kunt u via e-mail contact opnemen met de beheerder.

Mail ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2024 Stichting Sport & Welzijn dorp Tynaarlo

or

Log in with your credentials

Forgot your details?